Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Formation of advanced glycation end products in sturgeon patties affected by pan-fried and deep-fried conditions
 
 
Titel: Formation of advanced glycation end products in sturgeon patties affected by pan-fried and deep-fried conditions
Auteur: Han, Peng
Zhang, Qi
Wang, Xueyang
Zhou, Pengcheng
Dong, Shiyuan
Zha, Fengchao
Zeng, Mingyong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 162 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland