Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Basic electrolyzed water coupled with ultrasonic treatment improves the functional properties and digestibility of Antarctic krill proteins
 
 
Titel: Basic electrolyzed water coupled with ultrasonic treatment improves the functional properties and digestibility of Antarctic krill proteins
Auteur: Li, Yufeng
Wang, Jinsong
Zhu, Xiping
Tan, Lijun
Xie, Dan
Xu, Wenjing
Gui, Yunlei
Zhao, Yong
Wang, Jing Jing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 162 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland