Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 105 gevonden artikelen
 
 
  Antioxidative properties of bayberry tannins with different mean degrees of polymerization: Controlled degradation based on hydroxyl radicals
 
 
Titel: Antioxidative properties of bayberry tannins with different mean degrees of polymerization: Controlled degradation based on hydroxyl radicals
Auteur: Xia, Shitao
Wei, Zhenyu
Kong, Xiangnan
Jia, Bin
Han, Shuguang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 162 () nr. PB pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 105 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland