Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 138 gevonden artikelen
 
 
  Effects of NaCl on the interactions between neomethyl hesperidin dihydrochalcone and pork myofibrillar protein: Their relevance to gelation properties
 
 
Titel: Effects of NaCl on the interactions between neomethyl hesperidin dihydrochalcone and pork myofibrillar protein: Their relevance to gelation properties
Auteur: Wang, Mengyuan
Chen, Lin
Han, Bofu
Wang, Renzheng
Liu, Yaping
Fan, Xiaojing
Lv, Xin
Huang, Feng
Han, Minyi
Kang, Zhuangli
Feng, Xianchao
Mazurenko, Igor
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 162 () nr. PA pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 138 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland