Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 138 gevonden artikelen
 
 
  Comparative study on bread quality and starch digestibility of normal and waxy wheat (Triticum aestivum L.) modified by maltohexaose producing α-amylases
 
 
Titel: Comparative study on bread quality and starch digestibility of normal and waxy wheat (Triticum aestivum L.) modified by maltohexaose producing α-amylases
Auteur: Yang, Tao
Zhong, Lingli
Jiang, Guangshuai
Liu, Lin
Wang, Pei
Zhong, Yingxin
Yue, Qianru
Ouyang, Lei
Zhang, Anqiang
Li, Zhoukun
Cui, Zhongli
Jiang, Dong
Zhou, Qin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 162 () nr. PA pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 138 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland