Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 138 gevonden artikelen
 
 
  Characterization and correlation of bacterial community and volatile flavor compounds in xiguajiang, a Chinese traditional fermented condiment
 
 
Titel: Characterization and correlation of bacterial community and volatile flavor compounds in xiguajiang, a Chinese traditional fermented condiment
Auteur: Zhao, Changcheng
Tian, Zhiyuan
Yi, Juanjuan
Shi, Yanling
Zhu, Jiaqing
Ji, Zhengze
Chen, Sisi
Kang, Qiaozhen
Lu, Jike
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 162 () nr. PA pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 138 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland