Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 127 van 138 gevonden artikelen
 
 
  The flavor of faba bean ingredients and extrudates: Chemical and sensory properties
 
 
Titel: The flavor of faba bean ingredients and extrudates: Chemical and sensory properties
Auteur: Tuccillo, Fabio
Kantanen, Katja
Wang, Yaqin
Martin Ramos Diaz, Jose
Pulkkinen, Marjo
Edelmann, Minnamari
Knaapila, Antti
Jouppila, Kirsi
Piironen, Vieno
Lampi, Anna-Maija
Sandell, Mari
Katina, Kati
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 162 () nr. PA pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 127 van 138 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland