Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 125 van 138 gevonden artikelen
 
 
  The cooking method features controlling eating quality of cooked rice: An explanation from the view of starch structure in leachate and morphological characteristics
 
 
Titel: The cooking method features controlling eating quality of cooked rice: An explanation from the view of starch structure in leachate and morphological characteristics
Auteur: Ha, Mingyo
Jeong, Hyo-Young
Lim, Seung-Taik
Chung, Hyun-Jung
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 162 () nr. PA pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 125 van 138 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland