Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 121 van 138 gevonden artikelen
 
 
  Structural changes and components’ interactions alter the digestion property of in-kernel starch from thermally processed Tibetan Qingke
 
 
Titel: Structural changes and components’ interactions alter the digestion property of in-kernel starch from thermally processed Tibetan Qingke
Auteur: Bai, Yi-Peng
Zhou, Hui-Ming
Guo, Xiao-Na
Zhu, Ke-Xue
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 162 () nr. PA pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 121 van 138 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland