Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 104 van 138 gevonden artikelen
 
 
  Potential of electrolyzed water to inactivate bread and cheese spoilage fungi
 
 
Titel: Potential of electrolyzed water to inactivate bread and cheese spoilage fungi
Auteur: Lemos, Jéssica Gonçalves
Stefanello, Andrieli
Garcia, Marcelo Valle
Furian, Ana Flávia
Cichoski, Alexandre José
Copetti, Marina Venturini
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 162 () nr. PA pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 104 van 138 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland