Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 85 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Liquid sourdough from stone-ground soft wheat (Triticum aestivum) flour: Development and exploitation in the breadmaking process
 
 
Titel: Liquid sourdough from stone-ground soft wheat (Triticum aestivum) flour: Development and exploitation in the breadmaking process
Auteur: Cardinali, Federica
Garofalo, Cristiana
Reale, Anna
Boscaino, Floriana
Osimani, Andrea
Milanović, Vesna
Taccari, Manuela
Aquilanti, Lucia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 85 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland