Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 74 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Improving the safety and quality of Roucha using amine-degrading lactic acid bacteria starters
 
 
Titel: Improving the safety and quality of Roucha using amine-degrading lactic acid bacteria starters
Auteur: Han, Jing
Lin, Xinping
Liang, Huipeng
Zhang, Sufang
Zhu, Beiwei
Ji, Chaofan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 74 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland