Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Explore the mechanism of continuous cyclic glycation in affecting the stability of myofibrillar protein emulsion: The influence of pH
 
 
Titel: Explore the mechanism of continuous cyclic glycation in affecting the stability of myofibrillar protein emulsion: The influence of pH
Auteur: Li, Yali
Xu, Yujuan
Xu, Xinglian
Zeng, Xianming
Zhou, Guanghong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland