Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 134 van 136 gevonden artikelen
 
 
  Use of red onion (Allium cepa L.) residue extract in the co-microencapsulation of probiotics added to a vegan product
 
 
Titel: Use of red onion (Allium cepa L.) residue extract in the co-microencapsulation of probiotics added to a vegan product
Auteur: Carine Raddatz, Greice
Sonza Pinto, Vandré
Queiroz Zepka, Leila
Smanioto Barin, Juliano
José Cichoski, Alexandre
de Bona da Silva, Cristiane
Lozano-Sánchez, Jesús
Gomes da Cruz, Adriano
Ragagnin de Menezes, Cristiano
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 134 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland