Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 126 van 136 gevonden artikelen
 
 
  The influence of varying levels of molecular oxygen on the functionality of azodicarbonamide and ascorbic acid during wheat bread making
 
 
Titel: The influence of varying levels of molecular oxygen on the functionality of azodicarbonamide and ascorbic acid during wheat bread making
Auteur: Beghin, Alice S.
Ooms, Nand
Hooyberghs, Kathleen
Coppens, Eveline
Pareyt, Bram
Brijs, Kristof
Delcour, Jan A.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 161 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 126 van 136 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland