Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Moderate addition of B-type starch granules improves the rheological properties of wheat dough
 
 
Titel: Moderate addition of B-type starch granules improves the rheological properties of wheat dough
Auteur: Guo, Lei
Wang, Qingru
Chen, Heng
Wu, Daying
Dai, Cuican
Chen, Yifei
Ma, Yanrong
Wang, Zhonghua
Li, Hongxia
Cao, Xinyou
Gao, Xin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland