Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 58 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Label-free quantification proteomics reveals potential proteins associated with the freshness status of crayfish (Procambarus clarkii) as affected by cooking
 
 
Titel: Label-free quantification proteomics reveals potential proteins associated with the freshness status of crayfish (Procambarus clarkii) as affected by cooking
Auteur: Tang, Chuhan
Xu, Yanshun
Yu, DaWei
Xia, Wenshui
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 58 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland