Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Interaction mechanism of flavonoids and Tartary buckwheat bran protein: A fluorescence spectroscopic and 3D-QSAR study
 
 
Titel: Interaction mechanism of flavonoids and Tartary buckwheat bran protein: A fluorescence spectroscopic and 3D-QSAR study
Auteur: Yu, Yuandong
Liang, Guizhao
Wang, Huabin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland