Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Formulation and characterization of nano-curcumin fortified milk cream powder through microfluidization and spray drying
 
 
Titel: Formulation and characterization of nano-curcumin fortified milk cream powder through microfluidization and spray drying
Auteur: Verma, Kiran
Tarafdar, Ayon
Kumar, Deepak
Kumar, Yogesh
Rana, Jogender Singh
Badgujar, Prarabdh C.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland