Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 39 van 109 gevonden artikelen
 
 
  Extrusion processing: A strategy for improving the functional components, physicochemical properties, and health benefits of whole grains
 
 
Titel: Extrusion processing: A strategy for improving the functional components, physicochemical properties, and health benefits of whole grains
Auteur: Yi, Cuiping
Qiang, Nannan
Zhu, Hong
Xiao, Qian
Li, Zuyin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 39 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland