Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 103 van 109 gevonden artikelen
 
 
  The swallowing threshold and starch hydrolysis of cooked rice with different moisture contents for human mastication
 
 
Titel: The swallowing threshold and starch hydrolysis of cooked rice with different moisture contents for human mastication
Auteur: Chen, Liding
Lv, Boya
Zhang, Xiaoai
Xu, Yufen
Wu, Peng
Zhou, Weibiao
Chen, Xiao Dong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 103 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland