Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 101 van 109 gevonden artikelen
 
 
  The relationship between acylation degree and gelling property of NaOH-induced egg white gel: Efficient is better?
 
 
Titel: The relationship between acylation degree and gelling property of NaOH-induced egg white gel: Efficient is better?
Auteur: Ai, Minmin
Xiao, Nan
Zhou, Quan
Tian, Xingguo
Guo, Shanguang
Chen, Weiling
Jiang, Aimin
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 160 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 101 van 109 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland