Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Nanoemulsified clove essential oils-based edible coating controls Pseudomonas spp.-causing spoilage of tilapia (Oreochromis niloticus) fillets: Working mechanism and bacteria metabolic responses
 
 
Titel: Nanoemulsified clove essential oils-based edible coating controls Pseudomonas spp.-causing spoilage of tilapia (Oreochromis niloticus) fillets: Working mechanism and bacteria metabolic responses
Auteur: Hai, Yaowen
Zhou, Disheng
Lam, Yi Lin Nicole
Li, Xuan
Chen, Guo
Bi, Jintian
Lou, Xiaowei
Chen, Leijian
Yang, Hongshun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland