Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 76 gevonden artikelen
 
 
  How cereal flours, starters, enzymes, and process parameters affect the in vitro digestibility of sourdough bread
 
 
Titel: How cereal flours, starters, enzymes, and process parameters affect the in vitro digestibility of sourdough bread
Auteur: Costantini, Alice
Da Ros, Alessio
Nikoloudaki, Olga
Montemurro, Marco
Di Cagno, Raffaella
Genot, Bernard
Gobbetti, Marco
Giuseppe Rizzello, Carlo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland