Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Effect of microwave heating on lipid composition, chemical properties and antioxidant activity of oils from Trichosanthes kirilowii seed
 
 
Titel: Effect of microwave heating on lipid composition, chemical properties and antioxidant activity of oils from Trichosanthes kirilowii seed
Auteur: Xu, Lirong
Zhu, Chenfei
Liu, Taorong
Karrar, Emad
Ouyang, Yucheng
Li, Duo
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland