Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 76 gevonden artikelen
 
 
  Chocolates with Brazilian cocoa: Tracking volatile compounds according to consumers’ preference
 
 
Titel: Chocolates with Brazilian cocoa: Tracking volatile compounds according to consumers’ preference
Auteur: Cemin, Paloma
Reis Ribeiro, Stephanie
de Candido de Oliveira, Fernanda
Leal Leães, Fernanda
Regina dos Santos Nunes, Marta
Wagner, Roger
Sant'Anna, Voltaire
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 159 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 76 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland