Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Salivary α-amylase activity and flow rate explain differences in temporal flavor perception in a chewing gum matrix comprising starch-limonene inclusion complexes
 
 
Titel: Salivary α-amylase activity and flow rate explain differences in temporal flavor perception in a chewing gum matrix comprising starch-limonene inclusion complexes
Auteur: Goza, Jennifer L.
Ziegler, Gregory R.
Wee, Josephine
Hayes, John E.
Hopfer, Helene
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 158 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland