Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 64 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Resveratrol inhibits lipid and protein co-oxidation in sodium caseinate-walnut oil emulsions by reinforcing oil-water interface
 
 
Titel: Resveratrol inhibits lipid and protein co-oxidation in sodium caseinate-walnut oil emulsions by reinforcing oil-water interface
Auteur: Gong, Tian
Chen, Bang
Hu, Ching Yuan
Guo, Yu Rong
Shen, Ye Hua
Meng, Yong Hong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 158 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 64 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland