Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Diversity in phenolics, amino acids, rheology and noodles glycemic response of brown rice from non-basmati and basmati rice
 
 
Titel: Diversity in phenolics, amino acids, rheology and noodles glycemic response of brown rice from non-basmati and basmati rice
Auteur: Mudgal, Swasti
Singh, Narpinder
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 158 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland