Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 67 van 204 gevonden artikelen
 
 
  Enrichment of wheat flour with Spirulina. Evaluation of thermal damage to essential amino acids during bread preparation
 
 
Titel: Enrichment of wheat flour with Spirulina. Evaluation of thermal damage to essential amino acids during bread preparation
Auteur: Montevecchi, Giuseppe
Santunione, Giulia
Licciardello, Fabio
Köker, Ömer
Masino, Francesca
Antonelli, Andrea
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 157 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 67 van 204 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland