Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 204 gevonden artikelen
 
 
  A comparative study of dietary fiber content, In vitro starch digestibility and cooking quality characteristics of pigmented and non–pigmented traditional and improved rice (Oryza sativa L.)
 
 
Titel: A comparative study of dietary fiber content, In vitro starch digestibility and cooking quality characteristics of pigmented and non–pigmented traditional and improved rice (Oryza sativa L.)
Auteur: Rebeira, S.P.
Prasantha, B.D.R.
Jayatilake, D.V.
Dunuwila, G.R.
Piyasiri, C.H.
Herath, H.M.K.W.P.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 157 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 204 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland