Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 169 van 204 gevonden artikelen
 
 
  The combined effect of protein hydrolysis and Lactobacillus plantarum fermentation on antioxidant activity and metabolomic profiles of quinoa beverage
 
 
Titel: The combined effect of protein hydrolysis and Lactobacillus plantarum fermentation on antioxidant activity and metabolomic profiles of quinoa beverage
Auteur: Meng, Fan-Bing
Zhou, Li
Li, Jia-Jia
Li, Yun-Cheng
Wang, Meng
Zou, Long-Hua
Liu, Da-Yu
Chen, Wei-Jun
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 157 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 169 van 204 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland