Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 132 van 204 gevonden artikelen
 
 
  Oxidation-reduction potential affects medium-chain fatty acid ethyl ester production during wine alcohol fermentation
 
 
Titel: Oxidation-reduction potential affects medium-chain fatty acid ethyl ester production during wine alcohol fermentation
Auteur: Xue, Shi-Jin
Zhang, Jia-Rui
Zhang, Rui-Xia
Qin, Yi
Yang, Xiao-Bing
Jin, Guo-Jie
Tao, Yong-Sheng
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 157 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 132 van 204 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland