Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 83 van 129 gevonden artikelen
 
 
  Microwave-assisted maceration and stems addition in Bonarda grapes: Effects on wine chemical composition over two vintages
 
 
Titel: Microwave-assisted maceration and stems addition in Bonarda grapes: Effects on wine chemical composition over two vintages
Auteur: Fanzone, Martín
Coronado, Ignacio
Sari, Santiago
Catania, Anibal
Gil i Cortiella, Mariona
Assof, Mariela
Jofré, Viviana
Ubeda, Cristina
Peña-Neira, Alvaro
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 156 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 83 van 129 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland