Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 129 gevonden artikelen
 
 
  Mechanism of the amelioration of the protein digestibility of whole marinated eggs by strong alkali pickling: Physicochemical properties, gel structure, and proteomics
 
 
Titel: Mechanism of the amelioration of the protein digestibility of whole marinated eggs by strong alkali pickling: Physicochemical properties, gel structure, and proteomics
Auteur: Xue, Hui
Tu, Yonggang
Zhang, Guowen
Xu, Meng
Xin, Xiaojuan
Zhao, Yan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 156 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 129 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland