Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 129 gevonden artikelen
 
 
  Green strategies to control redox potential in the fermented food industry
 
 
Titel: Green strategies to control redox potential in the fermented food industry
Auteur: Roussel, Célia
Ebel, Bruno
Munier, Edouard
Michelon, Damien
Martin-Dejardin, Florence
Beuvier, Eric
De Coninck, Joëlle
Gaudu, Philippe
Cachon, Rémy
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 156 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 129 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland