Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 129 gevonden artikelen
 
 
  Effect of glycosylation with apple pectin, citrus pectin, mango pectin and sugar beet pectin on the physicochemical, interfacial and emulsifying properties of coconut protein isolate
 
 
Titel: Effect of glycosylation with apple pectin, citrus pectin, mango pectin and sugar beet pectin on the physicochemical, interfacial and emulsifying properties of coconut protein isolate
Auteur: Li, Zengqing
Xi, Jun
Chen, Haiming
Chen, Weijun
Chen, Wenxue
Zhong, Qiuping
Zhang, Ming
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 156 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 129 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland