Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 129 gevonden artikelen
 
 
  Detection of lipidomics characterization of tuna meat during different wet-aging stages using iKnife rapid evaporative ionization mass spectrometry
 
 
Titel: Detection of lipidomics characterization of tuna meat during different wet-aging stages using iKnife rapid evaporative ionization mass spectrometry
Auteur: Shen, Qing
Song, Gongshuai
Zhao, Qiaoling
Wang, Pingya
Yang, Huicheng
Xue, Jing
Wang, Honghai
Cui, Yiwei
Wang, Haixing
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 156 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 129 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland