Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 129 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Effects of the main ingredients of the fermented food, kimchi, on bacterial composition and metabolite profile” [Food Res. Int. 149 (2021) 110668]
 
 
Titel: Corrigendum to “Effects of the main ingredients of the fermented food, kimchi, on bacterial composition and metabolite profile” [Food Res. Int. 149 (2021) 110668]
Auteur: Song, Hye Seon
Lee, Se Hee
Ahn, Seung Woo
Kim, Joon Yong
Rhee, Jin-Kyu
Roh, Seong Woon
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 156 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 129 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland