Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 106 van 129 gevonden artikelen
 
 
  Reference LC-MS/MS method to detect fresh cheeses adulteration with whey
 
 
Titel: Reference LC-MS/MS method to detect fresh cheeses adulteration with whey
Auteur: Valdemiro Alves de Oliveira, Luan
Rafael Kleemann, Cristian
Molognoni, Luciano
Daguer, Heitor
Barcellos Hoff, Rodrigo
Schwinden Prudencio, Elane
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 156 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 106 van 129 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland