Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Recent development in low-moisture foods: Microbial safety and thermal process
 
 
Titel: Recent development in low-moisture foods: Microbial safety and thermal process
Auteur: Liu, Shuxiang
Roopesh, M.S.
Tang, Juming
Wu, Qingping
Qin, Wen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 155 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland