Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Initial fungal diversity impacts flavor compounds formation in the spontaneous fermentation of Chinese liquor
 
 
Titel: Initial fungal diversity impacts flavor compounds formation in the spontaneous fermentation of Chinese liquor
Auteur: Ji, Xueao
Yu, Xiaowei
Wu, Qun
Xu, Yan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 155 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland