Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the bacterial community on the volatile flavour profile of a Chinese fermented condiment – Red sour soup – During fermentation
 
 
Titel: Effect of the bacterial community on the volatile flavour profile of a Chinese fermented condiment – Red sour soup – During fermentation
Auteur: Lin, Liang-Jing
Zeng, Jian
Tian, Qi-Ming
Ding, Xing-Qian
Zhang, Xiao-Yong
Gao, Xiang-Yang
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 155 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland