Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Unravelling microbial populations and volatile organic compounds of artisan fermented liver sausages manufactured in Central Italy
 
 
Titel: Unravelling microbial populations and volatile organic compounds of artisan fermented liver sausages manufactured in Central Italy
Auteur: Belleggia, Luca
Ferrocino, Ilario
Reale, Anna
Haouet, M. Naceur
Corvaglia, Maria Rita
Milanović, Vesna
Boscaino, Floriana
Di Renzo, Tiziana
Di Bella, Sara
Borghi, Monica
Farneti, Silvana
Cesaro, Cristiana
Garofalo, Cristiana
Cardinali, Federica
Aquilanti, Lucia
Musari, Evan
Cocolin, Luca
Osimani, Andrea
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 154 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland