Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 50 gevonden artikelen
 
 
  An integrated kinetic and polymer science approach to investigate the textural stability of red kidney beans during post-harvest storage and subsequent cooking
 
 
Titel: An integrated kinetic and polymer science approach to investigate the textural stability of red kidney beans during post-harvest storage and subsequent cooking
Auteur: Wainaina, Irene
Kyomugasho, Clare
Wafula, Elizabeth
Sila, Daniel
Hendrickx, Marc
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 154 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland