|
Functional meat products: Trends in pro-, pre-, syn-, para- and post-biotic use |
|
|
|
Titel: |
Functional meat products: Trends in pro-, pre-, syn-, para- and post-biotic use |
Auteur: |
Manassi, Cynthia Farias de Souza, Sofia Steinmetz Hassemer, Guilherme de Souza Sartor, Saionara Lima, Clara Mariana Gonçalves Miotto, MarÃlia De Dea Lindner, Juliano Rezzadori, Katia Pimentel, Tatiana Colombo Ramos, Gustavo Luis de Paiva Anciens Esmerino, Erick Holanda Duarte, Maria Carmela Kasnowski Marsico, Eliane Teixeira Verruck, Silvani |
Verschenen in: |
Food research international |
Paginering: |
Jaargang 154 () nr. C pagina's p. |
Jaar: |
2022 |
Inhoud: |
|
Uitgever: |
Elsevier Ltd |
Bronbestand: |
Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften |
|
|
|
|