Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Effect of sprouting on the proteome of chickpea flour and on its digestibility by ex vivo gastro-duodenal digestion complemented with jejunal brush border membrane enzymes
 
 
Titel: Effect of sprouting on the proteome of chickpea flour and on its digestibility by ex vivo gastro-duodenal digestion complemented with jejunal brush border membrane enzymes
Auteur: Nitride, Chiara
Vegarud, Gerd Elisabeth
Comi, Irene
Devold, Tove G.
Røseth, Arne
Marti, Alessandra
Iametti, Stefania
Mamone, Gianfranco
Picariello, Gianluca
Alfieri, Fabio
Adalgisa Nicolai, Maria
Mills, Clare
Ferranti, Pasquale
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 154 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 50 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland