Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 50 gevonden artikelen
 
 
  Advantages of nanotechnology developments in active food packaging
 
 
Titel: Advantages of nanotechnology developments in active food packaging
Auteur: Mahmud, Jumana
Sarmast, Elham
Shankar, Shiv
Lacroix, Monique
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 154 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 50 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland