Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Adjustment of impact odorants in Hutai-8 rose wine by co-fermentation of Pichia fermentans and Saccharomyces cerevisiae
 
 
Titel: Adjustment of impact odorants in Hutai-8 rose wine by co-fermentation of Pichia fermentans and Saccharomyces cerevisiae
Auteur: Li, Na
Wang, Lingyun
Yin, Jian
Ma, Na
Tao, Yongsheng
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 153 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 27 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland