Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 38 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Lipid oxidation induced egg white protein foaming properties enhancement: The mechanism study revealed by high resolution mass spectrometry
 
 
Titel: Lipid oxidation induced egg white protein foaming properties enhancement: The mechanism study revealed by high resolution mass spectrometry
Auteur: Zhang, Ting
Gong, Ping
Wang, Ying
Jiang, Hongyu
Zhang, Min
Yang, Meng
Liu, Jingbo
Liu, Xuanting
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 38 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland